Μένω ενήμερος
Mailing List

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης για να σας κρατάμε πάντα ενήμερους.


Εκφράζω άποψη
Ποια θεωρείται την πιο οικονομική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Wind
Cosmote
Vodafonevodafone-mobile-broadband-top
vodafone-mobile-broadband-gift
vodafone-mobile-broadband-content
vodafone-mobile-broadband-table-top
vodafone-mobile-broadband-table-left vodafone-mobile-broadband-table-button vodafone-mobile-broadband-table-right
vodafone-mobile-broadband-footer

 

Vodafone Συνεργάτης

Σημειώσεις

 • Η παραπάνω προσφορά (Vodafone Mobile Broadband 5GB,10GB,20GB + δώρο tablet) παρέχεται και επιβαρύνει αποκλειστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα teleraise.gr

Διευκρινίσεις

 • Τα δωρεάν ΜΒ των προγραμμάτων VMB ισχύουν μόνο για χρήση εντός Ελλάδος
 • To βήμα χρέωσης των προγραμμάτων VMB είναι ανά 10KB
 • Η ανανέωση της χρήσης, των προγραμμάτων VMB μετά την κατανάλωση των δωρεάν MB πραγματοποιείται με την αγορά των αντίστοιχων πακέτων ανανέωσης μέσω ειδικής ιστοσελίδας ή μέσω SMS στο 1223 με άμεση χρέωση του λογαριασμού της σύνδεσης. Η χρήση ανανέωσης ισχύει για 30 ημέρες και δεν μπορεί να καταναλωθεί κατά την περιαγωγή.
 • Η υπηρεσία περιαγωγής (roaming) είναι διαθέσιμη αυτόματα σε όλα τα προγράμματα VMB. Εφόσον ο συνδρομητής δεν επιλέξει να μοιράζεται τα MB της σύνδεσής του με κάποια δευτερεύουσα σύνδεση (Internet 4Sharing) τότε ισχύει το Ημερήσιο πρόγραμμα περιαγωγής δεδομένων ή οι βασικές χρεώσεις περιαγωγής. Αν ο συνδρομητής αποκτήσει και μία δευτερεύουσα σύνδεση (Ιnternet 4Sharing) τότε η χρήση internet και η αποστολή sms από το εξωτερικό ακολουθούν τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής για όλες τις συνδέσεις.
 • Ισχύει ελάχιστη παραμονή στα προγράμματα VMB διάρκειας 2 μηνών
 • Για τις συνδέσεις με επιδότηση στα προγράμματα VMB ισχύουν τα εξής: 
  1.12μηνη/18μηνη/24μηνη διάρκεια συμβολαίου από την ημερομηνία σύνδεσης
  2.Μεταφορά σε πρόγραμμα με μεγαλύτερο πάγιο επιτρέπεται 1 μήνα μετά την ημερομηνία σύνδεσης ή την τελευταία αλλαγή. Μεταφορά σε πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο, επιτρέπεται 8 μήνες μετά τη σύνδεση. Διαφορετικά θα πρέπει να εξοφληθεί η αναπόσβεστη αξία. Η αλλαγή προγράμματος χρήσης πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών.
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%
 • Πολιτική Ορθής Χρήσης: Mε σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητας πρόσβασης στο δίκτυό της, σε όσους συνδρομητές υπερβαίνουν τη χρήση 30GB δεδομένων μέσα στην αντίστοιχη τιμολογιακή περίοδο.
 • Σε περίπτωση αποσύνδεσης προγράμματος με προσφορά ενώ δεν έχει παρέλθει η διάρκεια συμβολαίου, ο συνδρομητής καλείται να καταβάλλει άμεσα τα ποσά των δωρεάν παγίων ή έκπτωσης, των οποίων έκανε χρήση, μειωμένα ανάλογα με το διάστημα που έχει παρέλθει από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας του συνδρομητή στο σύστημα, με βάση τον πίνακα απόσβεσης προσφοράς παγίων που αναγράφεται στην αίτηση συνδρομής.
 • Η απόδοση των δωρεάν MB γίνεται την 1η μέρα της τιμολογιακής περιόδου. Σε περίπτωση που τα δωρεάν ΜΒ δεν καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της τιμολογιακής περιόδου, δε μεταφέρονται στον επόμενο κύκλο τιμολόγησης και ούτε δύναται να αντικατασταθούν με χρηματική καταβολή.
 • Χρέωση SMS: 0,1267 €/ SMS σε δίκτυα εσωτερικού, 0,2091€ /SMS σε δίκτυα εξωτερικού 
 • Το καλάθι μου
  Το καλάθι είναι άδειο
  Αρχική

  active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης